Specialiteter

Økologisk krogmodnet oksehøjreb.

Særdeles lækkert – modnet på køl i 5 uger, det giver virkelig en bøf med smag!

Udskæring til steg eller bøffer (entrecote eller ribeye) pr. 100 gr. – kr. 45,00.

 

Hjemmelavede middagsretter på frost

Vi har mange forskellige hjemmelavede middagsretter, bl.a.: Slagterens biksemad, kalvefrikasé, stroganoff, mørbradgryde, kylling i karry, forloren skildpadde, høns i asparges, lasagne, skipperlabskovs, finker, boller i karry – alle retter lige klar til at varme og spise!

Slip for besværet, køb en lækker hjemmelavet fond eller færdiglavet sauce.

 

Hamburgerryg og bacon

Naturligvis uden fosfat, vand og tilsætningsstoffer – smager som i gamle dage.

 

Se evt. opskrifter på www.mesterslagteren.dk

Slagter Jens | Godthåbsvej 86 | 2000 Frederiksberg | Tlf.: 38 87 24 57 | Mail: slagterjensbjerrum@gmail.com