Menuer

Luksusmenu 1

Skaldyrs-anretning med flütes og dressing.

Helstegt oksefilet med flødekartofler, smørstegte grønsager, årstidens salat med dressing.

Min. 10. personer

199,- pr. pers.

Luksusmenu 2

Varmrøget laks pyntet med skaldyr og sauce verte.

Helstegt kalvefilet med waldorfsalat, flødekartofler eller timiankartofler, årstidens salat med dressing.

Is-dessert.

Min. 10. personer

225,- pr. pers.

Luksusmenu – royal

Dampet laks med symfoni af skaldyr hertil møllehjul og sauce verte.

Helstegt kalvefilet og frilandsskinke bagt i honning og mjød, bagte rodfrugter med sauce af kalvefond, portvin og fløde, årstidens salatbord med dressing.

Is-dessert

Min. 10. personer

299,- pr. pers.

Andre ønsker imødekommes naturligvis.

 

Weekend-tillæg kr. 500,-.
Udbringning kr. 100,- (storkøbenhavn)

Slagter Jens | Godthåbsvej 86 | 2000 Frederiksberg | Tlf.: 38 87 24 57 | Mail: slagterjensbjerrum@gmail.com